ZdravljeIzdvojeno

VIA ADRIATICA TRAIL Bruno Šimleša će propješačiti 1.100 kilometara za oboljele od raka

U ponedjeljak kreće velika humanitarna avantura


Nakon višemjesečnih priprema, Bruno Šimleša u ponedjeljak 16. kolovoza kreće na izazovnu planinsku rutu – Via Adriatica Trail, s ciljem prikupljanja pola milijuna kuna za oboljele od raka, odnosno rad Udruge SVE za NJU.

U idućih 25 dana Bruno planira propješačiti trasu do Knina, dok će ostatak do krajnjeg juga Hrvatske završiti nakon pauze.

Imamo tri velika cilja – kao što smo mi izašli iz svoje zone komfora da bismo živjeli svoje snove, inspirirati druge na isto; drugo – pokazati ljepote Hrvatske, te, naravno – prikupiti sredstva za Udrugu SVE za NJU, koja već 11 godina radi briljantan posao u pružanju psihološke pomoći ženama oboljelima od raka, 24 sata dnevno“, pojašnjava Bruno Šimleša.

Avantura kreće u ponedjeljak u 9 sati s Rta Kamenjak, odakle će se Bruno sa suprugom Majom uputiti prema Kninu. U prvim kilometrima pridružit će im se i gospođa Ljiljana iz Rijeke, korisnica Udruge SVE za NJU, kojoj je psihološka podrška bila od velike pomoći tijekom liječenja. U prvom dijelu trase Bruni će se naknadno pridružiti Nevena Rendeli i Doris Pinčić. Cilj je od Istre stići sve do Prevlake u ukupno 50 dana.

Donacije će se u potpunosti iskoristiti za rad Udruge SVE za NJU, te ih je moguće uplatiti putem web stranice Čini pravu stvar, dok će od ponedjeljka to biti moguće i putem Keks Pay aplikacije.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close