Sport

Na Veteranskoj ligi u Gospiću ove godine natječe se 9 ekipa

Devet ekipa odmjeriti će svoje snage i malonogometno umijeće na trećem izdanju Veteranske malonogometne lige u Gospiću.


I ove godine ligu organiziraju Mali raj d.o.o.i NK Žabica uz pokroviteljstvo ROST-športa i Grada Gospića. Prošle godine u ligi se natjecalo 12 ekipa, ove godine 9. Zbog tog nešto manjeg broja ekipa neće se igrati po skupinama, prvi dio natjecanja igrati će se ligaški, odnosno svatko sa svakim pa će svaka ekipa igrati 8 utakmica.

U samoj završnici igrati će se polufinala, prvoplasirani protiv četvrtoplasiranog, a drugoplasirani protiv trećeplasiranog. Taj završni dio sastavljen je tako i zbog jednog drugog, ne samo natjecateljskog duha. Naime i ove godine skupljati će se donacije za vrijednu udrugu Pčelice.

I ove godine dodjeljivati će se nagrade najboljim strijelcima, igračima, golmanima, nagrada za fair play i nagrada najboljem igraču. U svakom slučaju narednih nekoliko vikenda, nedjeljom,a ukoliko je slobodna sportska dvorana i subotom i nedjeljom, očekuje nas malonogometni spektakl starih gospićkih, ličkih i hrvatskih malonogometaša jer u ligi se natječu i igrači iz Zagreba, Zadra, Gračaca i Novog Vinodolskog.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close