VijestiTech

Vesper – seksualna igračka i zanimljivi komad nakita u jednom

VIBRATOR KAO OGRLICA

Mnogim je ljudima neugodno priznati da posjeduju ili žele posjedovati vibrator. I iskreno, možemo to shvatiti jer nas ima svakakvih. Vibratori definitivno nisu najdiskretniji gadgeti i iako dolaze u raznim oblicima i veličinama, gotovo uvijek se mogu prepoznati. Ili je barem tako bilo prije pojave Vespera!


Vesper je vibrator kreiran od strane brenda Crave u San Franciscu i  to je jedini vibrator na svijetu koji je ujedno i nakit. Ogrlica, preciznije. Vesper je tanki, 9-centimetarski čavao koji zahvaljujući svojem minimalističkom dizajnu odlično pristaje uz mnoge odjevne kombinacije.

Na sebi ima maleni gumbić koji zahtjeva snažan pritisak da bi se upalio pa ne predstavlja bojazan da će vam usred nošenja početi nekotrolirano zujati i vibrirati.

Jedina caka u cijeloj priči je da i nije najjeftiniji vibrator koji se nudi. Dostupan u tri boje – zlatnoj, srebrnoj i ružičasto zlatnoj, prodaje se po cijeni od 70 do 149 dolara.

No kada se uzme u obzir da dobivate pravu malu zvjerku i jedinstveni komad nakita, mi to smatramo poštenom investicijom.

Svoj primjerak ovog seksi gadgeta možete naručiti na službenoj stranici brenda, a možete ga čak i personalizirati graviranjem po želji.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: cosmopolitan.hr | Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close