Automoto

VESELO, ALI SIGURNO Policajci napravili blagdansku prometnu čestitku

VIDEO

Iz godine u godinu, statističke analize prometa ukazuju na činjenicu da se pred kraj godine povećava broj prometnih nesreća i stradavanja u njima.


Posebice je tu važno istaknuti blagdansko raspoloženje uoči i tijekom Božića i Nove godine, kada se, iz prizme prometa, bilježi povećanje domaćeg, ali i tranzitnog prometa na cestama, kretanja pješaka, ali i konzumiranja alkohola.

Stoga je hrvatska policija izradila video čestitku „Blagdanska prometna čestitka“, kojom sve građane podsjeća na važnost pravilnog ponašanja u prometu i kako spriječiti potencijalne prometne opasnosti.

Pogledajte prometnu čestitku, pridržavajte se deset zlatnih pravila sigurnosti u prometu koje ona ističe i  blagdane, po mnogočemu drugačije od dosadašnjih, provedite savjesno i odgovorno, brinući o tuđem zdravlju!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close