Automoto

VESELO, ALI SIGURNO Policajci napravili blagdansku prometnu čestitku

VIDEO

Iz godine u godinu, statističke analize prometa ukazuju na činjenicu da se pred kraj godine povećava broj prometnih nesreća i stradavanja u njima.


Posebice je tu važno istaknuti blagdansko raspoloženje uoči i tijekom Božića i Nove godine, kada se, iz prizme prometa, bilježi povećanje domaćeg, ali i tranzitnog prometa na cestama, kretanja pješaka, ali i konzumiranja alkohola.

Stoga je hrvatska policija izradila video čestitku „Blagdanska prometna čestitka“, kojom sve građane podsjeća na važnost pravilnog ponašanja u prometu i kako spriječiti potencijalne prometne opasnosti.

Pogledajte prometnu čestitku, pridržavajte se deset zlatnih pravila sigurnosti u prometu koje ona ističe i  blagdane, po mnogočemu drugačije od dosadašnjih, provedite savjesno i odgovorno, brinući o tuđem zdravlju!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close