Veseli Slavonci iz tamburaškog sastava Garavi predstavljaju svoj drugi album

Tena Brnad

Šestorica Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi već su javnosti poznati kao dečki koji se svim silama trude da u Hrvatskoj stvore ugodan život za sebe i svoje obitelji, no sada za to imaju još jedan razlog.


Veseli Garavi objavili su svoj drugi album ”Tri želje”, a stvarali su ga čak pet godina. Malo po malo, korak po korak i njihova želja da album ugleda svijetlo dana pojavila se u obliku ”Tri želje”, albuma koji nosi upravo to ime, a na kojem su radili producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin te Zvonimir Domazet. Urednica albuma je Iva Vianello koja je ujedno zaslužna i za dizajn albuma, a izdanje koje broji jedanaest pjesama ima čak i pjesme nadaleko poznatog Branislava Bane Krstića iz Garavog sokaka koji je zaslužan za pjesme ”Četkica” te ”Ajde dođi mi”. Osim tih pjesama, Garavi su publiku osvojili i hitovima ”Za ljubav nisam kriv”, ”Tri želje”, ”Prva i zadnja ljubavi” te brojnim drugim, a uskoro im izlazi i nova pjesma ”Noćas” koja će zasigurno publiku osvojiti na prvu.

Album je izdala izdavačka kuća Croatia Records koja je izdala i njihov prvi album ”Sviraj k’o da nema sutra” koji su Garavi na tržište stavili još 2011. Sve vrhunske spotove Garavih snimio je Mario Šulina, a njihova se suradnja i dalje nastavlja jer ovih dana izlazi i njihov novi spot koji će se dobro nadovezati na izlazak novog albuma. Za fotografije na albumu zaslužan je Gordan Trtanj, mladi baranjski umjetnik koji i dalje planira surađivati s Garavima na njihovim ”foto izdanjima”.

Ovaj album posvećujemo svima vama koji ste uz nas na bilo koji način. Svima vama kojima smo svirali, koji ste uz nas pjevali i plesali. Svima vama koji nam se nasmijete kada nas vidite. Hvala vam! I jedno veliko i posebno hvala našim obiteljima bez čije podrške i strpljenja ovaj album nikada ne bi bio snimljen. A snimljen je… S puno ljubavi… Za vas…’, kazali su Garavi koji 22. ožujka u 17 sati imaju zagrebačku premijeru albuma u music shopu ”Nova ploča” u Bogovićevoj 5.

Podsjetimo, osim po dobrim pjesmama i dobroj zabavi, Garavi su poznati i po aktualnim bećarcima koje često snimaju, a posljednji posvećen svim ženama povodom Dana žena na Facebooku je vidjelo gotovo 120 tisuća ljudi, a više od tisuću ih je podijelilo video na svojim profilima.


Foto: gordan trtanj

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u