VijestiScena

Veseli Slavonci iz tamburaškog sastava Garavi predstavljaju svoj drugi album

Šestorica Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi već su javnosti poznati kao dečki koji se svim silama trude da u Hrvatskoj stvore ugodan život za sebe i svoje obitelji, no sada za to imaju još jedan razlog.


Veseli Garavi objavili su svoj drugi album ”Tri želje”, a stvarali su ga čak pet godina. Malo po malo, korak po korak i njihova želja da album ugleda svijetlo dana pojavila se u obliku ”Tri želje”, albuma koji nosi upravo to ime, a na kojem su radili producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin te Zvonimir Domazet. Urednica albuma je Iva Vianello koja je ujedno zaslužna i za dizajn albuma, a izdanje koje broji jedanaest pjesama ima čak i pjesme nadaleko poznatog Branislava Bane Krstića iz Garavog sokaka koji je zaslužan za pjesme ”Četkica” te ”Ajde dođi mi”. Osim tih pjesama, Garavi su publiku osvojili i hitovima ”Za ljubav nisam kriv”, ”Tri želje”, ”Prva i zadnja ljubavi” te brojnim drugim, a uskoro im izlazi i nova pjesma ”Noćas” koja će zasigurno publiku osvojiti na prvu.

Album je izdala izdavačka kuća Croatia Records koja je izdala i njihov prvi album ”Sviraj k’o da nema sutra” koji su Garavi na tržište stavili još 2011. Sve vrhunske spotove Garavih snimio je Mario Šulina, a njihova se suradnja i dalje nastavlja jer ovih dana izlazi i njihov novi spot koji će se dobro nadovezati na izlazak novog albuma. Za fotografije na albumu zaslužan je Gordan Trtanj, mladi baranjski umjetnik koji i dalje planira surađivati s Garavima na njihovim ”foto izdanjima”.

Ovaj album posvećujemo svima vama koji ste uz nas na bilo koji način. Svima vama kojima smo svirali, koji ste uz nas pjevali i plesali. Svima vama koji nam se nasmijete kada nas vidite. Hvala vam! I jedno veliko i posebno hvala našim obiteljima bez čije podrške i strpljenja ovaj album nikada ne bi bio snimljen. A snimljen je… S puno ljubavi… Za vas…’, kazali su Garavi koji 22. ožujka u 17 sati imaju zagrebačku premijeru albuma u music shopu ”Nova ploča” u Bogovićevoj 5.

Podsjetimo, osim po dobrim pjesmama i dobroj zabavi, Garavi su poznati i po aktualnim bećarcima koje često snimaju, a posljednji posvećen svim ženama povodom Dana žena na Facebooku je vidjelo gotovo 120 tisuća ljudi, a više od tisuću ih je podijelilo video na svojim profilima.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: gordan trtanj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close