VijestiScena

Velikogorički gitarist Dražen Pavin s novim albumom “Dreams” objavio i dva video spota!

Instrumentalni rock album “Dreams” s 11 pjesama, dobitnik Porina, velikogorički gitarist i skladatelj Dražen Pavin predstavio je prošloga petka, a objavljen je u zajedničkoj nakladi Croatia Recordsa i Multi Music Media.


Cijeli album je sniman, miksan i masteriran u tonskom studiju “Šišmiš”, a glazbeni producenti su Zoran Švigir Švigi, Dražen Pavin i Šima Jovanovac koji je i izvršni producent. Sjajno likovno oblikovanje radila je Totalna kreativa. Svaki kupac albuma dobit će download kôd za besplatno preuzimanje matrica svih pjesama. Usporedno s albumom Dražen Pavin objavio je i dva spota za pjesme “Open Road” i “To Live Forever”.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere Pavin je često bio na drugoj strani glazbene priče kao autor pjesama drugih izvođača, ali pravi talent pokazuje upravo u ovakvim djelima vrijednima divljenja i glazbenog poštovanja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Igor Kolarec

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close