Moda

Veliko slavlje za 25 godina izbora Miss Hrvatske

U petak 21. travnja u gourmet baru Basta održano je slavlje ljepote u čast najljepših žena Hrvatske. Naime, Direkcija izbora Miss Hrvatske proslavila je 25 godina postojanja u društvu novinara i svih onih koji su na bilo koji način involvirani u ovu priču.


U tom dugom periodu od 25 godina iako nikada nismo osvojili krunu Miss Svijeta imali smo velikih uspjeha, naša Anica Martinović, sada Kovač bila je na korak do te titule, ali je zato plava haljina sa školjkama, koju je kreirala Branka Donassy, proglašena najljepšom na svijetu, Fani Čapalija postala je najljepša Europljanka. Možda je došlo vrijeme da u godinama koje dolaze osvojimo i tu najveću titulu.

Zadnje 4 godine bile su izrazito teške, no sada je to iza nas. S puno optimizma idemo naprijed. Želja nam je izboru vratiti zvjezdani sjaj, ali na novi i drugačiji način.” rekla je Maja Vračarić direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Ove godine održat će se 19 županijskih izbora, te izbor za Miss Dijaspore. Kao i prošle godine, djevojke će se natjecati u pet kategorija; Talent, Sport&Fitness, Multimedija, Intervju i Top Model. Pobjednice ovih kategorija direktno će se plasirati u finale Miss Hrvatske. Kako bi bile što bolje djevojke će za svaku kategoriju imati svoje mentore.

Mentori će djevojke pripremati i educirati u Hotelu Slavonija u Vinkovcima od 4. do 9. rujna za vrijeme održavanja poznate manifestacije Vinkovačkih jeseni koju će imati čast otvoriti naša aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.

Ove godine uz izbore organiziran je i veliki humanitarni projekt „Njegujmo život“ koji će buduća Miss Hrvatske predstavljati na izboru Miss Svijeta u kategoriji Beauty with a Purpose.

Za 25 godina postojanja napravljena je i nova raskošna kruna od srebra i cirkona koju je izradila zlatarnica Prahir s kojom će se okruniti svaka buduća Miss Hrvatske. Miss Hrvatske za poklon na svjetsko natjecanje nosit će hrvatski tradicionalni kolačić Paprenjak te poklone mladog umjetnika Luke Mimice.


 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: Boris Mataković

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close