Scena

VELIKO PRIZNANJE: Konferencija “ŽENE I TOČKA” sudjeluje u projektu o ravnopravnosti spolova u Hrvatskoj!

Konferencija ŽENE I TOČKA – 2. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu koja se održala 7. prosinca u Otočcu u sklopu manifestacije Advent u Otočcu pozvana je od strane Embassy of Finland Zagreb – Suomen suurlähetystö Zagreb na sudjelovanje u 100 najboljih djela za ravnopravnost spolova u Hrvatskoj.


U sklopu proslave stogodišnjice neovisnosti Finske u 2017. godini Veleposlanstvo Finske u Zagrebu s Vladinim uredom za ravnopravnost spolova i Saborskim odborom za ravnopravnost spolova pokrenulo je projekt pod nazivom 100 djela za ravnopravnost spolova u Hrvatskoj. Cilj inicijative je prikupiti 100 djela kojima se unapređuje ravnopravnost spolova u hrvatskom društvu.

Veliko je ovo priznanje za organizatore Adventa u Otočcu, Hrvatsku gospodarsku komoru Županijsku komoru Otočac, koja je prihvatila sudjelovanje u projektu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Fotoklub Otočac - Milan Krznarić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close