Scena

VELIKO PRIZNANJE: Konferencija “ŽENE I TOČKA” sudjeluje u projektu o ravnopravnosti spolova u Hrvatskoj!

Konferencija ŽENE I TOČKA – 2. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu koja se održala 7. prosinca u Otočcu u sklopu manifestacije Advent u Otočcu pozvana je od strane Embassy of Finland Zagreb – Suomen suurlähetystö Zagreb na sudjelovanje u 100 najboljih djela za ravnopravnost spolova u Hrvatskoj.


U sklopu proslave stogodišnjice neovisnosti Finske u 2017. godini Veleposlanstvo Finske u Zagrebu s Vladinim uredom za ravnopravnost spolova i Saborskim odborom za ravnopravnost spolova pokrenulo je projekt pod nazivom 100 djela za ravnopravnost spolova u Hrvatskoj. Cilj inicijative je prikupiti 100 djela kojima se unapređuje ravnopravnost spolova u hrvatskom društvu.

Veliko je ovo priznanje za organizatore Adventa u Otočcu, Hrvatsku gospodarsku komoru Županijsku komoru Otočac, koja je prihvatila sudjelovanje u projektu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Fotoklub Otočac - Milan Krznarić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close