DogađanjaVijesti

Veliko finale 51. Iločke berbe grožđa uz grupu Magazin, kulinarski show Branka Ognjenovića i koncert Giuliana!

Jedna od najznačajnijih turističkih i vinskih manifestacija u Hrvatskoj, 51. Iločka berba grožđa u petak, 31. kolovoza i subotu, 1. rujna ulazi  u svoje veliko finale!

U petak u 21,00 sat sve Iločanke i Iločane i brojne goste grada Iloka očekuje veliki koncert grupe Magazin, uz bogatu eno-gastro ponudu i sjajnu zabavu u središnjem šatoru i ugostiteljskim objektima u Tvrđavi.

U subotu, u 18,00 sati u Tvrđavi, Branko Ognjenović priprema veliku javnu gastro atrakciju – naš renomirani World Master Chef pripremat će svoj poznati vinski gulaš koji će se dijeliti gostima! Branko Ognjenović, akademik kulinarstva, nositelj titule World Master Chef, predavač gastronomije i gastroenologije osnivač je Kulinarskog Studia „Majstor kuhar“, a njegovi gastro specijaliteti obaraju s nogu i najzahtjevnije gurmane. Stoga nikako ne biste trebali propustiti priliku kušati Ognjenovićev vinski gulaš.

Nakon okrijepe uz vinski gulaš, u 21,15 na glavnoj  ljetnoj pozornici u Tvrđavi, započet će središnji program 51. Iločke berbe grožđa, uz nastupe KUD-ova i prigodni kulturnoumjetnički program, a u 20,30 svi okupljeni moći će uživati u spektakularnom vatrometu.

Od 21,45 na scenu izlazi popularni Giuliano, koji će održati cjelovečernji koncert. Najavljeni koncert Miroslava Škore zbog zdravstvenih problema poznatog pjevača nažalost neće biti održan, no popularni Splićanin Giuliano nadaleko je poznat po odličnim koncertima, pa veselja neće manjkati.

Organizatori 51. Iločke berbe grožđa – Grad Ilok i Turistička zajednica grada Iloka još jednom pozivaju na mnoštvo eno-gastro sadržaja i na besplatne koncerte velikih hrvatskih zvijezda i veliku završnicu 51. Iločke  berbe  grožđa.

 

 

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close