Vijesti

VELIKI USPJEH Portal LIKACLUB postao dio RTL obitelji! Potpisan ugovor o medijskoj suradnji za ličku regiju

Nakon punih pet godina rada, brojnih rezultata i ukupno više od 1 400 000 korisnika koji su čitali naše tekstove i pregledavali video sadržaj, portal LIKACLUB napravio je novi korak u medijskom svijetu. Postali smo partner RTL-a Hrvatska kroz njihovu digitalnu regionalnu mrežu.

Krajem ožujka 2019. RTL Hrvatska i portal LIKACLUB potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji. Time je portal LIKACLUB postao novi partner RTL-a za regiju koja obuhvaća veliko područje između Zadra, Karlovca i Rijeke, te ušao u društvo drugih regionalnih medija platforme koja informativno pokriva cijelu Hrvatsku.

Slijedom novog partnerstva čitatelji portala LIKACLUB moći će angažiranije pratiti nacionalne teme s televizije RTL, kao i sve sadržaje koji dolaze s platformi Vijesti.hr, Tabloid.hr, Život i stil i drugih. Uz to, aktivnije će prenositi i isticati sve teme od interesa ličkoj publici, te važnije regionalne teme usmjeravati i prema nacionalnoj razini.

Mnogo puta smo se uvjerili u važnost nacionalnog medijskog praćenja važnih tema iz ličke regije kada se ono dogodilo, a još više puta smo se uvjerili u tu važnost kada je nije bilo. Naša redakcija uvijek se vodila time da regija mora biti otvorena i da naše teme zaslužuju publiku iz svakog dijela Hrvatske i šire. Nadamo se da će ovo biti vrlo velik korak upravo u tom smjeru i vjerujemo da će i naši čitatelji prepoznati tu našu medijsku misiju. Postali smo dio velike medijske obitelji RTL-a i to je važan medijski iskorak kako za nas kao medij, tako i za cijelo regionalno područje.“, ističe voditelj LIKACLUB-a Ante Fumić nakon potpisivanja suradnje.

Cijela redakcija portala zahvaljuje se svim čitateljima na vjernom i brojnom praćenju sadržaja kroz protekle godine. Ovo partnerstvo i Vaš je uspjeh!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close