Sport

VELIKI USPJEH BRAĆE IZ GOSPIĆA Prvi put u povijesti kluba blizanci u zapisniku utakmice!

Prije mjesec dana razgovarali smo s Hrvojem i Ivanom Smolčićem, braćom blizancima i perspektivnim ličkim nogometašima.


Tom prilikom ispričali su nam kako su u rodnom Gospiću ostvarili prve sportske uspjehe, trenutno se školuju u Rijeci gdje igraju nogomet za NK Rijeka,  a doznali smo i da je Hrvoje pozvan u reprezentaciju Hrvatske do 19 godina.

Iz Nogometnog kluba Rijeka ovih dana su stigle vijesti o još jednom velikom uspjehu braće iz Gospića. Radi se o utakmici NK Rijeka protiv NK Osijek koja je odigrana u nedjelju, 17. ožujka. Osim po pobjedi riječke ekipe, ova utakmica ostat će upamćena kao povijesna večer za obitelj Smolčić i HNK Rijeka.

Hrvoje je odigrao odličnih 90 minuta na lijevom boku riječkog sastava, dok je njegov brat Ivan utakmicu pratio s klupe. Braća Smolčić postali su tako prvi blizanci u klupskoj povijesti koji su se zajedno našli u zapisniku prve momčadi za službenu utakmicu.

Cijela obitelj nas je došla podržati, dugo smo ovo čekali i nadali smo se ovakvoj prilici. Još kada je brat saznao da će biti među 18 igrača bili smo oduševljeni. Brat se čak i zagrijavao u trenutku kada su mene počeli loviti grčevi. Stiglo je jako puno poruka podrške i čestitki sa svih strana. Hvala svima, rekao je Hrvoje Smolčić.

Hrvoje se nakon utakmice protiv Osijeka odmah priključio U-19 reprezentaciji Hrvatske koju idućih dana očekuju kvalifikacije za EURO 2019.

Prisjetite se našeg razgovora s braćom Smolčić na LINKU.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: NK Rijeka | Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close