Veliki gaming događaj stigao u Zagreb!

Tena Brnad

Zagrebom će 2. i 3. siječnja zavladati gameri! U sklopu Croatia Winter Music Festivala u zagrebačkoj Areni će se održati Zagreb Gaming Arena, jedinstveni eSports događaj koji će tijekom dva dana donijeti 4 atraktivna turnira u igrama League of Legends, FIFA, Overwatch i Hearthstone.


FIFA i Overwatch turniri tražili su predregistraciju igrača koji žele sudjelovati, a nagradni fond svakog turnira iznosi 1.000 eura. Svi potencijalni sudionici turnira League of Legends mogli su se uključiti u tri kruga kvalifikacija. U kvalifikacijama je sudjelovalo više od 900 igrača, a 40 igrača, odnosno 8 timova se plasiralo na veliko finale u kojem će najbolji podijeliti nagradni fond od 5.500 eura.

Poseban će doživljaj biti turnir u Hearthstoneu jer će se kvalifikantima pridružiti 4 profesionalna igrača koji će se drugi dan turnira sučeliti s 4 najbolja igrača prvog dana i boriti se za nagradni fond od 10.000 eura. Lifecoach je u karijeri osvojio niz visokoprofilnih turnira, a Thijs je dvije godine zaredom nastupao na Blizzconu, najprestižnijem svjetskom Hearthstone turniru. Rdu je je većini poznat kao Dreamhack master jer ima najviše osvojenih Dreamhackova, a SuperJJ je u zadnjih godinu dana završio u vrhu 10-ak velikih turnira.

Više na 24sata.hr

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Croatia Winter Music Festival

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u