ScenaKultura

Velika rasprodaja knjiga u Tvornici 26. – 29. travnja

Više stotina Profilovih naslova, sniženih i do 90 posto, moći će se kupiti na velikoj rasprodaji knjiga koja će se održati od 26. do 29. travnja, od nedjelje do srijede u Tvornici kulture, u Šubićevoj 2. Radno vrijeme je od 9 do 20 sati, a ljubitelji knjiga moći će nabaviti sjajne naslove već od 9 kuna. Među brojnim su naslovima i oni koji se trenutačno nalaze na vrhovima top-ljestvica najprodavanijih knjiga, ali i knjige koji su već godinama među najtraženijim Profilovim naslovima. Donosimo izbor nekih od tih naslova kako biste se na vrijeme pripremili.


Prijelomna studija Thomasa Pikettyja Kapital u dvadeset prvom stoljeću, bez ikakve sumnje najiščekivaniji prijevod godine i naslov koji već mjesecima ne silazi s vrha top-ljestvica najprodavanijih knjiga, koštat će 199 kuna. Redovna cijena knjige iznosi 299 kuna. Ferran Adrià jedan je od najboljih chefova na svijetu, a njegova kuharica Obiteljski ručak, namijenjena svima koji za malo novca žele skuhati odličan obrok, također će biti snižena za čak 100 kuna, odnosno, cijena će joj biti 199 kuna.

Ljubavna priča koja je oduševila milijune diljem svijeta, Poslije svega Anne Todd, sa 119 kuna bit će snižena na 79 kuna. Sveci Biblije sjena Iana Rankina, jednog od najprodavanijih kriminalističkih autora svijeta, koštat će 59 kuna (redovna cijena: 99 kuna). Ljubitelji kvalitetne kriminalističke proze doći će na svoje i s romanom Kuća svile Anthonyja Horowitza, koji će biti snižen na 49 kuna.

Cijena publicističkog bestselera Zelot Reze Aslana, kontroverzna priča o životu Isusa Krista, iznosit će 49 kuna, a za Timi promašaj, prvi dio bestseler serijala za djecu Stephana Pastisa, izdvojit ćete 59 kuna, umjesto knjižarske cijene od 79 kuna.

Među brojnim naslovima jest i Mjesto zvano Ovdje, omiljene autorice ljubavnih romana Cecelije Ahern, koji će se moći nabaviti za 29 kuna. Redovna je cijena romana za 90 kuna veća.

NAJVEĆI POPUSTI

Svijet životinja Charlotte Uhlenbroek predstavlja očaravajuće istraživanje životinja i načina na koji se ponašaju. Ova opsežna knjiga, raskošno ilustrirana nevjerojatnim fotografijama, priča priče o stotinama različitih vrsta – sisavcima, pticama, gmazovima, vodozemcima, ribama i beskralježnjacima. Ovu ćete knjigu tijekom rasprodaje moći kupiti s doista velikim popustom i koštat će samo 129 kuna. Njezina je redovna cijena 756 kuna. Zeleni kvadrat Kornelije Benyovsky Šoštarić knjiga je za kojom čitatelji rado posežu. Od 26. do 29. travnja u Tvornici kulture kupite je za 119 kuna umjesto za dosadašnjih 249 kuna. Na sjajnom popustu bit će i knjiga koja je pomogla brojnim roditeljima, Trudnoća iz dana u dan Maggie Blott, koja će s 349 kuna biti snižena na 99 kuna. Cijena Kreativne kuhinje Steve Karapandže umjesto 229 kuna iznosit će 79 kuna.

Raskošno opremljena knjiga Blaga Leonarda da Vincija, priča o životu renesansnog genijalca, koštat će 89 kuna (redovna cijena je 249 kuna). Jednako raskošno enciklopedijsko izdanje Mitovi i legende, knjiga koja oživljava velike svjetske mitove i legende živopisnim pripovijedanjem i maštovitim slikama, moći će se nabaviti za 79 kuna (cijena u knjižarama je 249 kuna). S velikim popustom moći će se nabaviti i brojne knjige za najmlađe, pa će se prekrasno ilustrirana knjiga Vile u Tvornici moći kupiti za49 kuna, umjesto za redovnih 139 kuna, dok će dječake sasvim sigurno oduševiti interaktivna knjiga Dinosauri uživo koja će sa 129 kuna biti snižena na 39 kuna.

KNJIGE OMILJENIH AUTORA ZA 9, 19 i 29 KUNA

Cijene ljubavnih bestseler romana Njeno ime: Aylin Ayse Kulin, Gospa od BademaMarine Fiorato i Nevjesta obitelji Borgia Jeanne Kalogridis, više naslova Nore Roberts tijekom rasprodaje koštat će 9 kuna, baš kao i odlični krimići: Izdajnik po našem ukusu Johna le Carréa, Kraj igre Iana Rankina, Levijatan Borisa Akunina iSvjetionik P.D. James. Ljubitelji humorističnih romana doći će na svoje sa Sjajnim zeznutim godinama Michala Vieweigha za koji će također izdvojiti 9 kuna.

Sjajna Cesta Cormaca McCarthyja moći će se kupiti za 19 kuna, koliko će iznositi i cijena velikog Profilova bestselera Žena vremenskog putnika Audrey Niffenegger.

Tu su i dva romana koja su od svoje objave među najtraženijim Profilovim naslovima:Kradljivica knjiga Markusa Zusaka i Noćni vlak za Lisabon Pascala Merciera.Njihova cijena iznosit će 29 kuna.

Naravno, ovo je tek malen dio onoga što vas čeka. Snižene će biti i cijene kuharica, domaće proze, literature za samopomoć, brojnih proznih i publicističkih naslova… Zato, dođite i pronađite savršene knjige za sebe i one koje volite!


Tekst: večernji.hr

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close