VijestiZdravlje

Velika pogreška koju svi rade tijekom seksa

Kada netko spomene greške u seksu, misli obično odlutaju na krive poze ili lošu tehniku. Međutim, jedna je stvar važnija od toga jer se bez nje eksplozivni vrhunac teško postiže


Nedostatak komunikacije tijekom seksa najveći je problem u krevetu koji podjednako muči muškarce i žene. Stručnjaci tvrde da svi radimo jednu veliku grešku – premalo osluškujemo svoje partnere tj. ne obraćamo pažnju na njihove želje i ignoriramo njihove reakcije.

Tijekom istraživanja provedenih na ovu temu mnoge žene požalile su se da se muškarci često oslanjaju na tehniku naučenu iz filmova za odrasle koja je nerealna ili primjenjuju neke poteze koje su voljele njihove prijašnje partnerice. Ne uzimaju u obzir da sadašnja partnerica vjerojatno ima drugačije preferencije.

S druge strane, muškarcima uglavnom smeta to što su žene često pasivne, ne preuzimaju inicijativu i ne pokreću ‘akciju’ onoliko koliko bi oni to željeli.

Zajednički nazivnik za sve ove probleme je upravo nedostatak komunikacije tijekom seksa. Iako smo skloni misliti kako u intimnim trenutcima nema mjesta za previše “govorancije”, seksualni terapeuti neće se složiti s tim.

Oni se zalažu se za jasno i glasno izražavanje seksualnih želja jer jedino takva otvorena komunikacija vodi do maksimalnog zadovoljstva s obje strane.

Stoga zaboravite na “sram” i ne skrivajte svoje želje jer ćete tako prije svega udovoljiti i ugoditi sebi, a na kraju usrećiti i svog partnera koji ionako želi biti izvor vašeg zadovoljstva. Na isti način se i vi postavite prema njemu i uživajte u zdravom seksualnom životu koji će vas oboje ispuniti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close