VijestiScena

VELIČANSTVENA PROSLAVA Pridružite se gospićkom obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja!

Proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Gospiću biti će, osim ponosom i srećom, ispunjena bogatim programom.


Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja započeti će u nedjelju, 4. kolovoza u 10 sati Svetom misom u Katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u Gospiću. Oko 11.15 sati slijedi okupljanje na Autobusnom kolodvoru u Gospiću i polazak na Ljubovo. Za 12.30 sati predviđeno je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na Spomen obilježje hrvatskim braniteljima u VRO „Oluja“ ZP Gospić na Ljubovu.

S početkom u 19 sati predstoji finale i utakmica za 3. mjesto na nogometnom turniru povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, koji će se održati na igralištu OŠ dr. F. Tuđmana u Ličkom Osiku.

U ponedjeljak, 5. kolovoza na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Ličkom Osiku svi su pozvani na koncert Tihe Orlića s početkom u 21 sat. Organizator koncerta je Grad Gospić, a ulaz je besplatan.

Pozivamo sve da dođu u što većem broju i prisjete se ovog velikog dana u hrvatskoj povijesti!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov, Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close