TechTurizam

Velebitska pustolovina: kako bi preživjeli 8 dana bez mobitela i tehnologije?

Otvorene su prijave za osmodnevnu Velebitsku pustolovinu za mlade od 13 – 19 godina. Održati će se između 02. i 09. srpnja na Velebitu u organizaciji Hrvatske škole Outward Bound. Posebnost ovog projekta je “8 dana bez mobitela i tehnologije” kroz ekspediciju u prirodi.

Za sve željne drukčijeg provođenja ljetnih praznika, udruga Hrvatska škola Outward Bound otvara nove mogućnosti za mlade.
“To je ono što se pamti – čvrsta prijateljstva, neponovljive avanture, a ne koliko smo poruka dobili na dan ili koliko „likeova“ imamo na profilnoj slici objavljenoj na nekoj od društvenih mreža.
 
Nakon svoje proljetne pustolovine više ne ovisim o mobitelu, nastojim svaki dan živjeti punim plućima i napraviti nešto novo, barem malo odmaknuti se od rutine. Možda griješim, možda moje riječi nemaju značenje ili možda je već kasno da se ljudi vrate ljudima i prirodi. Previše možda, a ja pozitivno razmišljam.
 
Um proširen iskustvom  nikada se ne može natrag smjestiti u svoje stare okvire.” – piše Lucija Mlakar, 16 godina iz Zaboka. 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: outwardboundcroatia.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close