KarijeraIzdvojeno

Večernji list: U Gospiću počela smjena Davora Šukera, leđa su mu okrenuli dojučerašnji saveznici

Predsjednik Skupštine Ličko-senjske županije, ambiciozna HDZ-ova uzdanica i aktivni političar na funkciji izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza, 46-godišnji Marijan Kustić od jučer je službeno i kandidat za predsjednika HNS-a.


Prevedeno: jučer je u Gospiću, na sjednici tamošnjeg županijskog nogometnog saveza, službeno i institucionalno počela smjena Davora Šukera, piše Večernji list.

Ona će se službeno dogoditi 29. srpnja na sjednici izborne Skupštine HNS-a u Zagrebu, osim ako Davor Šuker sam prije toga, suočen s neizbježnim porazom, ne podnese ostavku.

Marijan Kustić bit će jedini kandidat za predsjednika HNS-a budući da dosadašnja Šukerova baza, Zagrebački nogometni savez, neće imati svoga kandidata.

Pročitajte više na Večernji.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close