TurizamIzdvojeno

VEČERNJAKOVA TURISTIČKA PATROLA Šampioni Otočac i Baška Voda primili nagrade!

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić danas je u Baškoj Vodi prisustvovao svečanoj dodjeli nagrada Turističke patrole Večernjeg lista.


Kao i prethodnih više od 30 godina Turističke patrole, Večernji list i ove je godine otkrio čari manje poznatih odredišta kako bi dao dodatni zamah promociji hrvatskog turizma.

Od srpnja do rujna večernjakovi reporteri istražili su 20 kontinentalnih i 20 morskih destinacija pa je titulu najbolje destinacije kontinentalne Hrvatske ponio Otočac, dok je u kategoriji najbolje destinacije jadranske Hrvatske pobjedu odnijela Baška Voda.

Uz uručenja priznanja pobjednicima Turističke patrole, dodijeljene su i tradicionalne Večernjakove zvjezdice najboljim restoranima i to restoranu Leut u Cavtatu i Little Italy u Daruvaru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ | Foto: Facebook / TZ Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close