TurizamIzdvojeno

VEČERNJAKOVA TURISTIČKA PATROLA Šampioni Otočac i Baška Voda primili nagrade!

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić danas je u Baškoj Vodi prisustvovao svečanoj dodjeli nagrada Turističke patrole Večernjeg lista.


Kao i prethodnih više od 30 godina Turističke patrole, Večernji list i ove je godine otkrio čari manje poznatih odredišta kako bi dao dodatni zamah promociji hrvatskog turizma.

Od srpnja do rujna večernjakovi reporteri istražili su 20 kontinentalnih i 20 morskih destinacija pa je titulu najbolje destinacije kontinentalne Hrvatske ponio Otočac, dok je u kategoriji najbolje destinacije jadranske Hrvatske pobjedu odnijela Baška Voda.

Uz uručenja priznanja pobjednicima Turističke patrole, dodijeljene su i tradicionalne Večernjakove zvjezdice najboljim restoranima i to restoranu Leut u Cavtatu i Little Italy u Daruvaru.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ | Foto: Facebook / TZ Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close