VijestiGrad ZagrebTurizam

Večeras započinje Advent u Zagrebu, donosimo popis lokacija koje možete posjetiti

U subotu navečer počinje Advent u Zagrebu. U nastavku donosimo popis 29 lokacija koje se mogu posjetiti i što će sve imati u ponudi.


1. ZRINJEVAC

U 19 sati pale se lampice, a u 23 kućice nudit će tradicionalne zagrebačke delicije. Uz koncerte, tu su i znanstvene radionice, oslikavanje lica, predstave, druženja sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom…

2. TRG KRALJA TOMISLAVA

Ledeni park otvara se u subotu u 18.30 sati, a nastupiti će talijanski klizači na temu “Orašara”. Svaki dan od 19 do 22 sata planiraju nastupe bendova i DJ-eva, a u 20 kućica u ponudi su, primjerice, američki gulaš, domaći knedli, britanski punč, švicarski raclette, talijanski panettone i rapska torta.

3. EUROPSKI TRG 

Uz vješanje tisućitog srca večeras u 20.30 nastupit će Pips, Chips & Videoclips. U više od 30 kućica moći će se kupiti suveniri i ukrasi, a koncerti mladih domaćih izvođača organiziraju se u suradnji Balcony TV-om. Nastavljaju i s jutarnjim vikend-programom “Deset štafelaja nedjeljom”.

4. TOMIĆEVA

Postat će gastromeka, a početak Fuliranja označen je udarom gričkog topa danas u podne. Po selekciji Andreja Barbierija i Marina Medaka, kuhat će Dino Galvagno, Braco Sanjin, Tomislav Škunca – Škuf, Tvrtko Šakota, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i Hrvoje Zirojević.

5. KURELČEVA

Bit će najveći disko na otvorenom. Posjetitelji će plesati na hitove Donne Summer, Marvina Gaya, skupine Bee Gees i pjesme iz Kulušića, Saloona i Studija 54…

Pročitajte više na vecernji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close