VijestiGrad ZagrebTurizam

Večeras započinje Advent u Zagrebu, donosimo popis lokacija koje možete posjetiti

U subotu navečer počinje Advent u Zagrebu. U nastavku donosimo popis 29 lokacija koje se mogu posjetiti i što će sve imati u ponudi.


1. ZRINJEVAC

U 19 sati pale se lampice, a u 23 kućice nudit će tradicionalne zagrebačke delicije. Uz koncerte, tu su i znanstvene radionice, oslikavanje lica, predstave, druženja sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom…

2. TRG KRALJA TOMISLAVA

Ledeni park otvara se u subotu u 18.30 sati, a nastupiti će talijanski klizači na temu “Orašara”. Svaki dan od 19 do 22 sata planiraju nastupe bendova i DJ-eva, a u 20 kućica u ponudi su, primjerice, američki gulaš, domaći knedli, britanski punč, švicarski raclette, talijanski panettone i rapska torta.

3. EUROPSKI TRG 

Uz vješanje tisućitog srca večeras u 20.30 nastupit će Pips, Chips & Videoclips. U više od 30 kućica moći će se kupiti suveniri i ukrasi, a koncerti mladih domaćih izvođača organiziraju se u suradnji Balcony TV-om. Nastavljaju i s jutarnjim vikend-programom “Deset štafelaja nedjeljom”.

4. TOMIĆEVA

Postat će gastromeka, a početak Fuliranja označen je udarom gričkog topa danas u podne. Po selekciji Andreja Barbierija i Marina Medaka, kuhat će Dino Galvagno, Braco Sanjin, Tomislav Škunca – Škuf, Tvrtko Šakota, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i Hrvoje Zirojević.

5. KURELČEVA

Bit će najveći disko na otvorenom. Posjetitelji će plesati na hitove Donne Summer, Marvina Gaya, skupine Bee Gees i pjesme iz Kulušića, Saloona i Studija 54…

Pročitajte više na vecernji.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close