Scena

Večeras se u Gospiću održava humanitarno-glazbena priredba “Najljepši glas za Pčelice”

U organizaciji Udruge „Pčelice“ večeras će se u Kinu „Korzo“ u Gospiću održati humanitarno glazbena priredba natjecateljskog karaktera „Najljepši glas za Pčelice“.


Prigodnim programom Udruga Pčelice će obilježiti Svjetski dan prijevremeno rođene djece te ujedno upoznati lokalnu zajednicu s radom „Pčelica“ prošle godine. 

Humanitarnu glazbenu priredbu „Najljepši glas za Pčelice“ Pčelice organiziraju u svrhu prikupljanja sredstava za daljnji rad Udruge, a trenutni prioritet je prikupljanje sredstava za organiziranje različitih aktivnosti poput stručnih edukacija i radionica za rad s djecom s teškoćama u razvoju te različitih radionica za naše korisnike. Ove godine namjeravaju pružiti podršku Klubu roditelja nedonoščadi Palčići kojima je glavni cilj podrška i pomoć roditeljima prijevremeno rođene djece te oni svojim radom i angažmanom promiču i ostvaruju kvalitetniju podršku roditeljima i malenim herojima Palčićima.

Tijekom priredbe Pčelice se također žele zahvaliti svima koji su im u radu i aktivnostima pružali podršku u bilo kojem obliku prošle godine, prvenstveno onima koji su pomogli u uređenju prostora te onima koji nesebično daju svoje vrijeme.  

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Udruga Pčelice

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close