Vijesti

VEČERAS: 10. Lička noć vol.1

Prva Riječka Lička noć održati će se večeras u clubu Boa na riječkom Korzu.

Podsjetimo da su dosad na ovoj najpopularnijoj Ličkoj zabavi svirali brojni bendovi i izvođači: Zlatne Sjene, Trio Marinero, Fly band, Mate Bulić, TS Razbijači Čaša, Vagabundo band, TS Ni 5 Ni 6, Željko Ćorluka, DJ Žac, i drugi.

Ovo je 10. zabava po redu, a sve je počelo 05.05.2010. godine kada je prvi tim Studentskog Zbora Gacke organizirao svirku Zlatnih Sjena u zagrebačkom clubu Roko. Od tog datuma, održava se svakih šest mjeseci.

Od sponzora, mnogi su zamijetili kvalitetu i trud studenata, ali sponzora nikad dosta. Organizatori su nam skrenuli pažnju na činjenicu kako je vrijeme da ovako veliki i važan projekt dobije konstantniju i ozbiljniju podršku od županijskih vlasti jer je ipak izvan županije jedan od najvećih promotora Ličkog kraja. Hoće li biti sluha za SZG, vidjeti ćemo.

Prije toga, vidimo se večeras na prvom dijelu Ličke noći u Rijeci. Drugi se održava 21.05., u srijedu u zagrebačkom clubu Roko.

Tekst napisala: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close