VijestiScena

Večeras počinju 19. Gospićke glazbene večeri

Gospićke glazbene večeri došle su na koračić od velikog jubileja. Naime, večeras kreće 19.izdanje ove glazbene manifestacije koja Gospić već 19 godina čini mjestom održavanja iznimno zanimljivih koncerata.


Večeri organizira udruga Gospićki glazbeni festival. Večeras od 20:30 u Pučkom otvorenom učilištu dr.Ante Starčević nastupiti  će “Papandopulo kvartet” u sastavu sopran saksofon Nikola Fabijanić, alt saksofon Gordan Tudor, tenor saksofon Goran Jurković i bariton saksofon Tomislav Žužak.  Tijekom studija i u godinama nakon diplome djelovali su, uz ostale glazbeničke aktivnosti, u sastavu New sax quartet, s kojim su od 2000. godine ostvarili niz zapaženih nastupa. Godine 2013. promijenili su ime u Papandopulo kvartet.

Ukupno će se ove godine održati 5 odličnih koncerata, posljednji je prava poslastica. Naime, u nedjelju 29.srpnja ponovno će u Gospiću nastupiti Kvartet gitara u sastavu Zoran Dukić, Petrit Ceku, Maroje Brkić i naš Tvrtko Sarić. Biti će to prava točka na i ovogodišnjih 19.koncertnih večeri. I ne zaboravite, ulaz na sve koncerte je besplatan.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close