Lifestyle

Večeras Maškare u Novalji

Ove subote, u hotelu Loža u Novalji će oživjeti maškare, nekada vrlo popularna manifestacija koja će svojom šarolikošću raspoložiti domaće stanovništvo, privući vikendaše i goste te obogatiti zimsku turističku ponudu.

„Prošlu godinu smo počeli oživljavati karneval i već postoji inicijativa i domaćih ugostitelja i grupa koje se žele uključiti u organizaciju karnevala zajedno s Turističkom zajednicom. Vjerujem da će karneval opet za koju godinu imati onaj stari sjaj kakav je nekad imao.“, istaknuo je gradonačelnik Ante Dabo.

Sve maškarane posjetitelje zabavljati će grupa Kanela od 21 sat, a predviđene su i nagrade za najbolje maškare te prigodna ponuda jela i pića. Nedjelja poslijepodne rezervirana je za Dječje maškare koje će također ugostiti Hotel Loža u razdoblju od 15 do 17 sati te su dobrodošla sva djeca željna dobre zabave i šarenog provoda.

Novim manifestacijama Novalja želi te i izvan sezone privući različite skupine gostiju, uveseliti domaće stanovništvo te postati turistička destinacija s cjelogodišnjom turističkom ponudom.

Tekst: Press

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close