Scena

Večeras ISPIT POSLIJE ISPITA u zagrebačkom Hangaru

U suradnji sa studentskim udrugama, portalima i fakultetima, prvi Gaudeamus Unity party održat će se večeras u zagrebačkom klubu Hangar.

Za glazbeni dio večeri pobrinut će se mladi zagrebački rock bend Baby Blue koji će svirati obrade svima poznatih pjesama uz pratnju poznatog zagrebačkog  DJ-a Aldo Morro, a studente će oduševiti i potpuno novi koncept zabave uz ritmove mash up, pop, rock, trash, dance, disco te domaće funk i disco glazbe.

Party počinje u 22.00h, a pozvani su svi studenti bez obzira na uspješnost na prošlim rokovima. Večeras su najave da će svi uspjeti proći!

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 30 kuna. Predviđa se da bi na eventu moglo biti oko 2000 studenata, stoga dođite ranije na ulaz radi izbjegavanja gužvi jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Hangar Club-a.

Garantiramo dobru zabavu i preporučujemo ovaj event, više informacija čitajte na Facebooku: Gaudeamus Unity.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close