KulturaIzdvojeno

Večeras “Glumci u Gospiću” uz atraktivnu predstavu “Mila Show”

UZ KARLU KRMPOTIĆ I DRAGU ASIĆA

U sklopu manifestacije Srpanj u Gospiću i ove godine, treću godinu za redom, u Gospiću će se održati zanimljiv kulturno-umjetnički projekt – Glumci u Gospiću (GUG).


Ovaj projekt nastao je u suradnji Grada Gospića i umjetničke organizacije „Art Asić“ koju vodi Gospićanin, umirovljeni plesač i glumac Drago Asić. Cilj ovog projekta je povezivanje glumaca amatera i profesionalaca te razmjena glumačkih iskustava, kao i njegovanje kulturne i kazališne scene u Gospiću.

Ovogodišnji program kulturnog projekta održat će se večeras, 27. srpnja u 20:30 sati u atriju gospićkog KIC-a, a obuhvaća svečano otvorenje manifestacije nakon čega će se odigrati kazališna predstava Mila Show u izvedbi Mile Elegović uz goste Karlu Krmpotić i Dragu Asića.

Mila Elegović,Vinko Kraljević, Mladen Čutura, Goran Grgić, Mirela Brekalo, Adalbert Turner Juci, Tonka Mršić… samo su neka od imena naše glumačke scene koja će svojom nazočnošću uveličati ovu manifestaciju. Također, gostovat će i operna pjevačica Blanka Tkalčić.

“Zahvaljujemo se cijenjenoj publici koja je proteklih dana pokazala dobar odaziv te obavještavamo kako su mjesta za večerašnju predstavu “Mila Show” popunjena. Radi poštivanja epidemioloških mjera broj posjetitelja je ograničen. Zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se večeras”, poručili su jutros organizatori.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close