Film i TVZadarska županija

“Večera za 5 na selu” stiže u Zadar i okolicu: Uživajte uz kulinarske avanture novih zanimljivih kandidata!

Ovaj se tjedan ‘Večera za 5 na selu’ seli u Zadar i okolicu, gdje će nas dočekati i neka poznata lica. Riječ je o glazbeniku Duji Stanišiću, koji je u RTL-ovoj emisiji ‘Hrvatska traži zvijezdu’ došao do finala te Ivani Nemarić i Marici Krstić koje su sudjelovale u još jednom kulinarskom showu – ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’


Osim njih, kuhat će i Ivana Čirjak te Kristina Smolić Ročak, a tko skupi najviše bodova prema ocjenama ostalih kandidata, u petak će osvojiti 5000 kuna. Nezadovoljnih na kraju ne bi trebalo biti jer će svi ostali dobiti 1000 kuna utješne nagrade. Kojim će jelima natjecatelji pokušati osvojiti naklonost gostiju – ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u u novim epizodama zabavne emisije ‘Večera za 5 na selu’.

IVANA ČIRJAK

Ivana Čirjak dolazi iz mjesta Briševo u blizini Zadra, po zanimanju je poljoprivredna tehničarka, no trenutačno je nezaposlena. Ivana ima 40 godina i za sebe kaže da je vesela, komunikativna, svestrana i ambiciozna osoba. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zato što želi upoznati ljude koji kuhaju s tradicionalnim namirnicama, a ona sama najviše voli mediteransku kuhinju. Najčešće spravlja mesna jela, ribe i rakove, a omiljeno joj je jelo pašta od grmalja – rakova koje sami ulove. Kad nešto priprema, najradije voli biti sama u kuhinji, a svi koji kušaju njezina jela, puni su hvale.

IVANA NEMARIĆ

Zadranka Ivana Nemarić ima 35 godina, a radi kao turistička djelatnica. Gledatelji je sigurno pamte po sudjelovanju u još jednom kulinarskom showu ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ gdje je s partnericom Loretom Bačić daleko dogurala. Velika je perfekcionistica, voli internacionalnu kuhinju, a u svakom stranom jelu doda malo dalmatinskog štiha. Ivana najčešće priprema paštu, a omiljeno joj je jelo carbonara. Svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što ponekad nije fokusirana, no naposljetku svi uživaju u jelima kojima pripremi.

DUJE STANIŠIĆ

Još jedno gledateljima poznato lice dolazi iz Petrčana pokraj Zadra. Riječ je o 34-godišnjem Duji Stanišiću koji je po zanimanju kuhar, no život ga je odveo u drugom smjeru i bavi se glazbom pa je tako sudjelovao i u RTL-ovoj emisiji ‘Hrvatska traži zvijezdu’, gdje je stigao do finala. Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan i prirodan, a u slobodno vrijeme svira gitaru, klavir i igra igrice. Duje je vegetarijanac koji preferira mediteransku, indijsku i japansku kuhinju, a omiljeno su mu jelo pečena jaja s blitvom i sva jela s povrćem. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se kako bi se dobro zabavio te upoznao nove ljude.

MARICA KRSTIĆ

Iz Zadra dolazi i 55-godišnja Marica Krstić, koja je po zanimanju dizajnerica tekstila, no trenutačno je nezaposlena. Svoje kulinarsko umijeće već je pokazala pred kamerama, kad je s prijateljicom Silvijanom Dražović sudjelovala u emisiji ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se kako bi pokazala svoje vještine i educirala ljude o tradicionalnoj kuhinji. Za sebe kaže da je vesela, komunikativna i tolerantna, a slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu, izrađuje nakit i pravi likere. Voli mediteransku i kontinentalnu kuhinju, najčešće spravlja variva, juhe, peku i roštilj, a najviše uživa u kolačima.

KRISTINA SMOLIĆ ROČAK

Kristina Smolić Ročak ima 30 godina, dolazi iz mjesta Debeljak pokraj Zadra i po zanimanju je prehrambena tehničarka. Za sebe kaže da je vesela i voli društvo, a svoje slobodne trenutke najradije provodi spravljajući razne specijalitete te u igri s djecom, koja joj govore da je najbolja kuharica na svijetu. Najčešće kuha mediteranska jela, omiljeno joj je jelo crni rižot, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što previše pojede dok kuha. U emisiju ‘Večera za 5 na selu’ prijavila se kako bi kušala nova ukusna jela i upoznala nove ljude.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close