Film i TVIzdvojeno

Večera kod Božane sinoć je bila gledanija od utakmice reprezentacije!

VEČERA ZA 5 NA SELU

Vjerni obožavatelji ‘Večere za 5 na selu’ najviše vole gledati kulinarsku utakmicu


U četvrtak navečer, 11. studenoga, odani gledatelji RTL-ove kulinarske emisije radije su pratili Ličane u još jednoj gastro avanturi od nogometne utakmice Hrvatske reprezentacije.

‘Večera za 5 na selu’ sinoć je bila najgledaniji zabavni format u ukupnoj populaciji, što znači da je večeru kod Božane u prosjeku pratilo 450 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji dok je udio u gledanosti iznosio 26 posto.

Najzanimljiviji dio večeri bio je kad je domaćica Božana pripremila glazbeno iznenađenje za svoje goste, a oni su svi veselo zapjevali i zaplesali. Gledanost i zabava su bile na vrhuncu kad je Božanin suprug Tomislav rastrgao majicu jer ga je pjesma pogodila, što je u prosjeku pratilo više od pola milijuna gledatelja, a udio u gledanosti bio je odličnih 31 posto!

Tako je ‘Večera za 5 na selu’ još jednom dokazala da ima svoje vjerne obožavatelje koji će svoje vrijeme radije provesti uz kulinarsku, a ne nogometnu utakmicu!

Danas je na redu prava poslastica, odnosno finalna večera u ličkom tjednu, koju će ekipa provesti u najpopularnijem hrvatskom nacionalnom parku Plitvičkim jezerima. Ondje će ih dočekati današnja domaćica Dijana Mlinarić, koja im priprema tradicionalnu ličku večeru u šumskom ambijentu.

Ako Dijana želi ući u konkurenciju za glavnu nagradu, mora osvojiti maksimalnih 40 bodova koje trenutačno imaju Sonja i Marinko. Kako će proteći njezina večera i tko će biti pobjednik ličkog tjedna – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close