Politika

Vatrogasci – ponos Ličko-senjske županije!

Vatrogasci iz DVD Otočac, Sinac, Plitvička Jezera i Senj te JVP Gospić, Plitvička Jezera i Senj, još jednom su pokazali zajedništvo s drugim hrvatskim vatrogascima u borbi protiv  velikog požara i svoju spremnost odgovoriti na najveće izazove velikih nesreća.


Temeljem zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske županijski  vatrogasni zapovjednik Ličko-senjske županije  na gašenje požara  koji je izbio u ranim nedjeljnim jutarnjim satima na području Gornjih Tučepa i Podgore,  uputio je  21 vatrogasca i 7 vatrogasnih vozila iz nadležnosti  Županijske  vatrogasne  zajednice  u jedinstvenu borbu protiv vatrene stihije koja je poharala veći dio šumske površine, ali i bila potencijalna opasnost za  kuće i stanovnike tog kraja, kao i veliki broj turista koji trenutno borave na makarskom području.

Cijeneći prije svega njihovu hrabrost župan Milinović ističe da su naši vatrogasci ponos Ličko-senjske županije,  za koje će se u Kabinetu župana upriličiti prijam na kojem će im osobno župan mr. Darko Milinović dr.med.  izraziti zahvalnost i čestitke.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: ličko-senjska.hr | Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close