KolumneUniverzalne trivijalnosti

Vatreni, Česi čehavi i hrpa budala sa bakljama

#Cro #Cro #Cro #Cro #Cro #Cro #Cro #Cro#Cro #Cro#Cro #Cro#Cro #Cro – Dosta tih Croa i oranža i ovih i onih! Igramo protiv Češke!!!!!

Kakav početak tekme, ljudu moji, kakav početak tekme! Naša himna, sve junak do junaka, rame uz rame stoje, a kapetan naš, Darijo, sa suzama u očima pjeva za svoga oca i za svoju obitelj. Već imam osjećaj da će ova utakmica biti za pamćenje. Saint Etienne napunila su srca slavenska i vrijeme je za okršaj Hrvatske i Češke.

Draga naša punjačica turističkog fonda, Češka, također je ista ona koja nam prazni blagajnu, jer očito je logično da se ide na Biokovo u japankama ili da se može od Karlobaga do Paga na luftiću od kita ubojice, pa troše snage našeg HGSS-a.

Odmah smo mi Čehe čehaste stisnuli ko zreli prišt, a dvije minute kasnije Subašić bez straha i na glavu juri na loptu koju nam Čehi čehasti bacaju u 16 metara. I tako se nastavlja na plus i minus borba između crven-bijelih-plavih i crven-bijelih-plavih. Pa Čech ispucava, pa Horvat… pardon, Subašić. Zbunilo me. Mislio sam da će oba golmana nosit prezimena svojih država, ali eto.. zeznula me realnost.

A onda je Čačinjo napravio potez utakmice podignuvši smiono svoju desnu nogu u pozdrav nadolazećoj lopti. A kad smo kod lopti, koji se vrag događa. Svako malo ih mijenjaju kao da se radi o radnicima u velikim korporacijama. Helooooooo… svaka lopta je vrijedna. Dobro, nije da su Francuzi poznati po diskriminaciji..khm.. #stop diskriminaciji #svaka lopta je lijepa #i okruglo je oblik!

A onda je uslijedila faza krastavca. Jer su točno dvije prilike naši junaci fulali za dužinu jednog krastavca.

Ante Gol

Dok je Antiša pokazivao za koliko smo promašili Perišić je napokon shvatio za što je stvoren. Tako će Periša nakon prvenstva krenuti u novu karijeru: skateboarder. Jer je napravio takav trik u kojem bi dobio 460 bododododova. Sretno mu u karijeri skatera. Sk8 4ever! Cijena kornera je pala za 23% zbog količine koja se distributirala tijekom tekme, tako da trenutno tvrtka Kor.Ner D.o.o. odlazi u stečaj. Dok je tvrtka odlazila u stečaj, Sivok i Mandžukić su se u zakašnjeloj maniri igrali uskršnjeg razbijanja jajca, gdje je naš Mandžo izvuk’o deblji kraj. U jednu ruku nije bilo fer, pošto je Sivoku pomagala plejada duhova predaka koji su nažalost poginuli na Jadranu i koji su se češkali tamo gdje ih nije svrbilo.

A onda nakon čeličnih m**a Čecha, Perišić naš pere po lijevom kutu i ostavlja Čecha da ga svrbi! Taman ga zasvrbili prsti, ali se nije mogao poczecshati! PERIŠA!!!!!! 1.0! Nakon toga majstorskog poteza ulazi naš Spartanac, naš Bosanac, glava prvenstva, Čarli! Ćorluka ulazi kao veteran stotinu bitaka, sa bjesnilom na zubima i jednako bijelim zavojem oko svoje ponosne tikve. Moram reći da se dvije stvari lako prate na terenu: lopta i Ćorlukina glava. I drago mi je da je oboje na našoj strani!

MaJmD0R

 

A 45 minuta prošlo k’o čekanje narudžbe u McDonald’su! Ajme! Adrenalin! Skoro sam zaboravio ove sve #cro #cro na n-tu potenciju. Nije bitno hoće li Eiffelov toranj zasjajiti kockama, važno je da naša srca sjaje ljubavlju i patriotizmom!

A onda početkom 2. poluvremena Čehi čehavi pokušavaju kopirat’ Modrića, ali neće moći ove noći, ne igrate vi u Realu, a Suba opet spašava ljoptu od dušmanske prijetnje. Ori se stadionom: “U boj, boj!” a našim junacima energija raste. Ćorluka je odlučio nakon prvenstva okušati se u vaterpolu i ja osobno smatram da će uspjet. Go Čarli! A Srna nije srna nego je jelen, ponosan i stamen i ne da nikom da mu priđe bez da ga u svoje rogove ne smjesti.

RAKETAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! On precizan kao SpaceX spušta svoj kugloliki svemirski objekt preko Čechove orbite direkt u planetoid Gol 2:0. Pa nakon toga izlazi Modrić modar od žestine utakmice, a ulazi Kovačić, koji će Čehe stavit između čekića i nakovnja.

Nakon Mandžinog pokušaja koji je obrezao rašlje, ulazi Volkswagen…pardon Škoda (uvijek se zbunim između toga), ali neće mu to pomoći, bio on Octavia ili Fabia.

Česi česavi pokušavaju kopirat’ Turke, ali im ne ide. Mandžo poput Ćorluke dobiva po glavi, al nema krvi. Ako i teče, onda je plava jer se ne vidi na dresu kako krvari. I opet. I opet. Manite se Madževe tikve, a Sivok posivio od straha pred našim husarima.

Teška srca moram reći da je Volkswagen, ovaj Škoda pogodio u gol našeg nositelja fuksije. Ali nema veze. Nema labavo! Uzmite energetsku viagru, dignite se i nastavite! AJMOOOOOO!

Čarli očito ima transporter, jer je u jednom trenutku trčao maraton naš Spartanac, a u drugom trenutku slijeve brani Subašića. Kakav kralj! Kakav car! Kakav vaterpolista! Interesantno je za primjetiti kako Čech ima Volkswagenove zračne madrace u svojoj protutenkovskoj kapi za vaterpolo. #justsaying

Tko sad baca baklje!? TKO!? Umjesto da se pokažemo kao dobri, dragi, medeni, mili i da sve damo za repku, bacate baklje! (pljes. pljes. pljes.) Samo imam jednu stvar za reć: Hrvat je Hrvatu vuk… nevjerojatno da je moralo do toga doći.

RjgE9Dd

I nakon ovoga svega, dolazi do 11 metara i izjednačenja Češke čehave. Vidite kako par budala mogu utjecat na nas… nema riječi! Sve što smo bili u prvom poluvremenu, sada su Česi… dominantni, jaki, a zbog čega? Hrpetine budala.

Bravo. Srna se uzdao u vas.Vatreni su se uzdali u vas. Iznevjerili ste ih…


 

Komentari

Komentara


Foto: hrvatskareprezentacija nadlanu nap

Povezane objave

Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close