Scena

Varaždinski Muzej anđela objavio natječaj za kratku priču

Varaždinski Muzej anđela i ove godine poziva kreativce koji su nešto već napisali pa zaboravili na to, počeli pisati pa ne znaju gdje objaviti, žele nešto napisati, ali nedostaje im polet i sve ostale skupine i podskupine pisaca da se prijave na Natječaj za kratku priču Muzeja anđela.


U proteklih 6 godina, dodijeljene su po 3 ravnopravne nagrade, radovi Željka Prsteca za radove koji su ocijenjeni najuspješnijima.  Unatrag nekoliko godina sudionici Natječaja konkuriraju i za Marijinu nagradu, s malim naglaskom kako u toj kategoriji svojevrsnu prednost ima dijalektalni izričaj.

Na natječaju mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili dijalektom, a autori se natječu s radom o temi koja govori o duhovnosti, važnosti intuicije, dobrote, ljubavi, empatije, vrednovanju nematerijalnih vrijednosti i sličnim temama.

Radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od tri člana. Odabrani radovi bit će objavljeni na web stranicama Muzeja anđela i poslije u tiskanom izdanju. Ove godine će prvi put biti dodijeljene novčane nagrade u iznosu od po 2.000,00 kn za prva tri ravnopravno uspješna rada po mišljenju žirija.
Nagrade će autorima biti uručene u Muzeju anđela u Varaždinu, na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara (2. listopada), kad će autori i čitati priče.Rok za predaju rada je 1. srpnja 2018.

Više o uvjetima natječaja saznajte OVDJE.

Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Muzej anđela / Art bite studio

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close