Turizam

Sajam poslova u turizmu: Valamar Riviera traži 1200 sezonskih djelatnika!

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija koja u svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku, može smjestiti oko 55.000 gostiju dnevno što čini oko 12 posto ukupnog kategoriziranog smještaja u Hrvatskoj.


Valamar Riviera nalazi se među Top 5 poslodavaca u Hrvatskoj te je proglašen najboljom turističkom tvrtkom. Da je u pitanju poslodavac privlačan i sezonskim radnicima potvrđuje podatak o visokom povratu – gotovo 65 posto sezonskih radnika iz godine u godinu vraća se raditi u Valamaru, a kompanija iz godine u godinu povećava i broj ugovora na neodređeno. Tako je u 2016. godini 64 zaposlenika dobilo stalni radni odnos, a 2017. još dodatnih 178.

Valamar Riviera jedan je od izlagača na online Sajmu poslova u turizmu koji se održava od 22. do 28. veljače te okuplja poslodavce s područja turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva.

Valamar za MojPosao otkriva profil željenih kandidata te koje radne pozicije i uvjete planira ponuditi posjetiteljima Sajma:

Koji kadar vam je najpotrebniji za neometano poslovanje u sezoni 2017. te koje ćete radne pozicije ponuditi kandidati na Sajmu poslova u turizmu?

Za nadolazeću turističku sezonu tražimo više stručnih, vrijednih i motiviranih osoba za rad u dinamičnom okruženju u turističkim objektima. Za uspješno poslovanje u sezoni 2017. Valamar Riviera će zaposliti 1200 novih djelatnika.

Najviše otvorenih pozicija imamo na radnim mjestima u odjelu hrane i pića (kuhar, pomoćni kuhar, kuhinjski radnik, konobar, pomoćni konobar, servir) u odjelu domaćinstva (sobarica, čistačica), na recepciji (recepcioner, pomoćni recepcioner, londiner), u tehničkoj službi i održavanju (kućni majstor, vrtlar, radnik u skladištu, vozač), u sportu (redari bazena, radnici u sportu), u rezervacijskom centru (prodajni suradnik u rezervacijskom centru), na infopunktovima (Perfect Experience Creator suradnik) te u animaciji.

Nudite li sezonskim radnicima osiguran smještaj?

Svim sezonskim radnicima koji u naše destinacije dolaze iz različitih županija diljem Hrvatske, Valamar osigurava besplatan smještaj, a od ove godine kvaliteta smještaja dodatno se podiže izgradnjom “Valamar Staff Residence” centara, u Dubrovniku (u potpunosti će biti funkcionalan 2018.), na otoku Krku i u Rapcu (u Istri). Dio je to cjelokupne brige o kvaliteti života i uvjeta rada, na čemu se kontinuirano radi u cilju zadovoljstva djelatnika.

Više na moj-posao.net


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close