Užas u Novalji: Dvojica Riječana do neprepoznatljivosti izgorjela u automobilu

Marinko Bobanović

U centru Novalje kasno sinoć došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe, koje su, prema još nepotvrđenim informacijama, iz Rijeke.


Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele, piše riječki Novi list.

Automobil je izgorio do neprepoznatljivosti, a očevid je još u tijeku nakon kojeg se očekuje i službena objava identifikacija žrtava. Kako navodi Novi list jedan od poginulih sigurno s riječkog područja. Radi se o muškarcu u dobi od 37 godina koji je radio kao pomorac.

– Sinoć oko 22 sata u Novalji došlo do prometne nesreće kada je nepoznata osoba upravljala osobnim automobilom riječke registracijske oznake i uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom, te je sletio van kolnika i udario u betonski zid i stup javne rasvjete, uslijed čega je došlo do samozapaljenja automobila. Na mjestu događaja su od posljedica prometne nesreće i požara smrtno stradale za sada dvije NN osobe, te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica, odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave Ličko-senjske.

Svjedoci tvrde da je nakon snažnog udarca vozilo gotovo odmah planulo pa pokušaji nekolicine mještana da lokaliziraju požar nisu dali rezultata.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Ilustracija/Wikipedia

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u