GlazbaIzdvojeno

Uz snimku trijumfalnog Massimovog koncerta u zagrebačkoj Areni prisjetite se veličanstvenog umjetnika

U 61. godini nakon kratke i teške bolesti napustio nas je veliki umjetnik, cijenjeni glazbenik i nenadmašan vokal – Massimo.


Massimo je 5. studenog, nešto više od mjesec dana prije prerane smrti, održao trijumfalni koncert u prepunoj Areni Zagreb, a sutra, 30. prosinca u 21:10 sati na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije po prvi puta bit će prikazana snimka koncertne krune karijere neponovljivog glazbenika.
Uz ovo koncertno putovanje kroz više od četiri desetljeća bogate i impresivne karijere, gostovanja brojnih Massimovih kolega i prijatelja prisjetite se glazbene i umjetničke veličine koja će zauvijek sjajiti u tami. 
Komemoracija u spomen na Massima biti  će održana u petak, 30. prosinca 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK bit će i Knjiga sjećanja u koju će se moći upisati svi koji to budu željeli.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. I komemoracija i posljednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom.


 

Komentari

Komentara


Foto: Filip Bušić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close