DogađanjaVijestiTurizam

UZ GLAZBU, PLES I VATROMET Gdje dočekati Novu godinu u Ličko-senjskoj županiji?

Još jedna godina bliži se kraju, a novo desetljeće je na pragu! Ako još uvijek niste odlučili gdje ćete provesti najiščekivaniju noć u godini, donosimo vam prijedloge za proslavu u srcu Like.


U Ličko-senjskoj županiji će se i ove godine održati nekoliko velikih dočeka na gradskim trgovima, a uz tradicionalni ponoćni doček, sve popularniji postaje i doček nove godine u podne. Ako ste od onih koji razmišljaju hoće li prve minute 2020. dočekati uz dobru glazbu i čašu kuhanog vina, dobar provod vam je zagarantiran jer će se za svakoga naći ponešto.

U nastavku donosimo 6 ideja za doček nove godine u Ličko-senjskoj županiji:

1. Prije svih uz zvuke tamburice u centru Gospića

Dočekom nove godine u podne završava ovogodišnji bogati program manifestacije Prosinac u Gospiću. Nova godina će u centru Gospiću biti dočeka na uz nastup legende hrvatske glazbe – Kiće Slabinca,  a program započinje u 10 sati.

Uz dobro poznate zvukove vječnog bećara Kiće ispratite Prosinac u Gospiću 2019. i dočekajte Novu godinu prije svih u samom srcu Gospića na Trgu Stjepana Radića!, pozivaju iz Turističke zajednica Grada Gospića.

2. U ljepoti Otočca i rijeke Gacke

U Otočcu se i ove godine pripremaju dva dočeka nove godine – jedan danju za djecu i drugi večernji za odrasle.

Doček za najmlađe, ali i one malo starije, održat će se na gradskoj tržnici s početkom u 11 sati, a posjetitelje će uz besplatan čaj, kuhano vino, poklone za najmlađe i vatromet zabavljati Djed Mraz, Antonio & Neven Band te dječja folklorna i dramska skupina GPOU-a.

Večernja proslava na glavnom gradskom trgu u Otočcu kreće u 22.30 sati, a posjetitelje će zabavljati Grupa Mirakul.

Stoga, ako ne znate kamo za Novu, provedite je u ljepoti Otočca i rijeke Gacke!, poručuju iz Turističke zajednice Grada Otočca.

Foto: Grupa Mirakul / Facebook

3. Uz Dinamico Band i vatromet u Korenici

U sklopu manifestacije Advent u Korenici Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera i ove godine je pripremila dva dočeka nove godine.

Na dočeku za odrasle u dvorani iza crkve za dobru atmosferu će se pobrinuti Dinamico Band. Program započinje u 21 sat, a Korenica će u novu godinu ući uz veliki vatromet.

Istog dana u KIC-u Korenica će se održati podnevni doček  gdje će najmlađe zabavljati dječji animatori uz hranu, piće i glazbu.

4. Na velikoj proslavi u Perušiću

Turistička zajednica Općine Perušić poziva na veliku novogodišnju proslavu koja će se održati u grijanom šatoru u samom središtu Perušića s početkom u 20 sati.

Za dobro raspoloženje pobrinuti će se TS Petica, a posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi hrane i pića te ponoćnom vatrometu.

Bit će nekoliko atrakcija za djecu, među kojima se posebno ističu Drvo želja i Dječji kutak, ističu iz Turističke zajednice Općine Perušić.

5. Uz vrhunske zabavljače i glazbenike na Trgu Bazilike

Turistička zajednica Grada Novalje poziva na veliku novogodišnju proslavu koja će se održati u subotu 31. prosinca 2019. godine na Trgu Bazilike s početkom u 22 sata.

Građane Novalje i njihove goste u novu 2020. godinu uvest će jedan od najpoznatijih domaćih pjevača i zabavljača današnjice – Jole, a uoči Nove godine najavljen je veliki koncert još jednog popularnog hrvatskog pjevača – Petra Graše.

Stoga rezervirajte datume: 28.12.2019. za koncert Petra Graše i 31.12.2019. feštat ćemo uz popularnog Joška Čaglja Jolu!, poručuju iz Turističke zajednice Grada Novalje.

6. U planinskoj kućici na Baškim Oštarijama

Veseo i raspjevani doček nove godine u podne i ove godine se održava na otvorenoj terasi planinske kućice pored skijališta na Baškim Oštarijama.

Organizatori su najavili dobru zabavu uz živu glazbu i bogatu ugostiteljsku ponudu, a uz kupnju šalice moći ćete uživati u neograničenoj količini kuhanog vina.

Dobra i kvalitetna zabava zagarantirana je uz veseli TS Velebit i Borisa Rogoznicu. Pripremite svoje plesne cipelice jer to je sve što Vam treba! Vidimo se!, poručuju iz Turističke zajednice Općine Karlobag.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: PR, screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close