VijestiSportTurizam

Uvijek ste željeli na Golu Plješivicu ili Mrsinj Grad?

Planinarsko društvo “Mrsinj” iz Korenice i ove godine slavi Dan društva. Tim povodom organizira se i rekreativni MTB uspon na Golu Plješivicu pod nazivom “Juriš na antenu”


Planinarenje i rekreativni MTB uspon na Golu Plješivicu, planinski masiv koji se iznad Plitvičkih jezera proteže iznad Korenice prema jugu, organizira koreničko Planinarsko društvo “Mrsinj” 10. rujna 2017. Program počinje u 9.30 sati kad je okupljanje planinara i biciklista na parkiralištu restorana KUN-LUN u Korenici, te polazak prema Goloj Plješivici i Mrsinj Gradu.

Povratak je od 14 sati, kada kod restorana KUN-LUN sve posjetitelje čeka grah po cijeni od 20,00 kuna. Prijave za planinare su najkasnije do 07. rujna, na kontakt 099 514 1105. Informacije za bicikliste pronađite i na Facebook stranici Plitvice Active Juriš na antenu. Događanje podržava Turistička zajednica Općine Plitvička Jezera, pa će se sve popratiti i putem društvenih mreža Visit Plitvice Lakes.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: TZ Općine Plitvička Jezera

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close