Ličko-senjska županijaPolitika

U utorak će biti konstituirano novo Vijeće Grada Gospića

Gotovo točno mjesec dana nakon što je izabrano, a to je bilo 21.svibnja, u utorak 20.lipnja bit će konstituiran novi saziv Vijeća Grada Gospića.


Predstojnik Ureda Državne uprave u Ličko-senjskoj županiji Darko Banić sjednicu je sazvao za 11 sati, a na njoj će biti izabrani odbori i povjerenstva, te ono što je svakako najzanimljivije biti će izabran predsjednik Vijeća.

Većinu u tom novom Vijeću ima koalicija HDZ, HSP AS i HSS i na nedavnoj konferenciji za novinare prvi čovjek Ličko-senjskog HDZ-a Darko Milinović najavio je da će predsjednik Vijeća biti Petar Radošević koji je ovim tijelom predsjedao i protekle 4 godine. Njegov zamjenik iz vladajuće koalicije trebao bi biti HSS-ovac Zdravko Župan. U vijećničkim klupama novog saziva Vijeća grada Gospića sjediti će 9 ljudi s liste HDZ-a i koalicijskih partnera, 6 s liste HSP-a, te po jedan s liste SDP-a i Kandidacijske liste grupe birača.

Više na lika-express.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close