VijestiGrad Zagreb

Ususret Europskim sveučilišnim igrama na Jarunu će se saditi stabla

Ususret Europskim sveučilišnim igrama Zagreb – Rijeka 2016., u ponedjeljak, 14. ožujka, u 8,30 sati, na RŠC Jarun, Aleja Matije Ljubeka 3, (iza Doma tehnike, na jugozapadnome dijelu Velikog jezera) gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, pokrovitelj Igara, u društvu s proslavljenim hrvatskim sportašima posadit će sadnice stabala – simbol velikog broja sveučilišta čiji studenti sudjeluju na velikome natjecanjušto se u srpnju održava u Zagrebu i Rijeci.


Čak 500 sadnica stabala donirao je Grad Zagreb, a njihova sadnja je dio promotivnih aktivnosti kojima organizatori najavljuju Europske sveučilišne igre, multi-sportsko natjecanje na kojem će sudjelovati 5000 studenata iz 45 europskih zemalja i preko 300 različitih sveučilišta. Mladi sportaši će se natjecati u 21 sportskoj vještini (uključujući i sportove za osobe s invaliditetom), a takmičenja u čak 14 sportova održat će se na zagrebačkim sportskim borilištima.

Sadnji stabala, uz Gradonačelnika, sa suradnicima, i sportaše, prisustvovatće predstavniciMinistarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Organizacijskog odbora ESI, Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza i Sportskog saveza Grada Zagreba te predstavnici različitih sportskih saveza i klubova.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Služba za informiranje grada Zagreba | Foto: eug2016.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close