VijestiDom

Uspješna Maškarijada u osnovnoj školi održana u Rakovici

Turistička zajednica općine Rakovica osim svih svojih promotivnih aktivnosti koje svakodnevno provodi, ovaj put bila je pokrovitelj i velike Maškarijade koja se danas održala u Rakovici. Osnovna škola Eugena Kvaternika bila je prepuna maskiranih gostiju, ponajviše djece. Indijanci, lovci, “garda hrvatska”, učitelji i farmeri, samo su neke od zanimljivih maski koje se danas moglo susresti u Rakovici.

Najbolja grupa bila je ona 8. razreda OŠ Eugena Kvaternika koja je prezentirala svoje učitelje. Iz Turističke zajednice ističu kako sve pohvale idu i vrtiću koji uvijek aktivno sudjeluje, a uz to gosti su uvijek i roditelji.

Dobar odaziv na ovogodišnju Maškarijadu pokrenuo je tematiku i organiziranja sljedeće godine, uz veća ulaganja i očekivanja dolaska još većeg broja gostiju. Pogledajte nekoliko fotografija koje je zabilježila Turistička zajednica općine Rakovica.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: TZ Općine Rakovica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close