Scena

Uspavanka za odrasle

Gledanje ovog videa toliko opušta da ga možemo nazvati uspavankom za odrasle. Na YouTubeu ga je pogledalo već više od 10 milijuna ljudi, provjerite i sami…


Video pokazuje rijeku na sjeveru Irske okruženu šumom i mostić na njoj. Osim predivnog prizora za oči, video je postao megapopularan zbog zvukova prirode koji nevjerojatno opuštaju. Napravio ga je vizualni umjetnik Jonnie Lawson tako što je dvije godine snimao istu scenu u prirodi, na toj rijeci. Ni sam nije bio svjestan koliko njegov uradak pomaže ljudima koji imaju problema sa stresom i nesanicom.

Počeli su mu pisati iz cijelog svijeta impresionirani time kako ih video uspavljuje. Pisma mu stižu čak iz Sjeverne Koreje, Afrike, Japana itd. Minutaža mu je savršena – nešto više od osam sati, upravo koliko je dovoljno za zdravo spavanje. Zahvaljujući tome, ako se netko i probudi usred noći, zvukovi će ga ponovo brzo uspavati.

Pogledajte ga i poslušajte sami:

U jednom od pisama koja su umjetniku stigla stoji: 

Otkako sam otkrio taj video, duže spavam i dani su mi bolji. Borio sam se s pokušajima spavanja u tišini, ali nešto mi je nedostajalo i bio sam frustriran svako jutro nakon buđenja. Sad jednostavno pustim video, a zvuk me lijepo uspava i osjećam se puno bolje u jutarnjim satima. Hvala vam što ste mi to omogućili!


Tekst: 24sata.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close