VijestiZdravljeTurizam

USKRSNI SAJAM u Rakovici: izložbeno-prodajna manifestacija Plitvičkih dolina u srijedu prije Uskrsa

Ovogodišnji Uskrs koji dolazi ranijeg datuma u odnosu na druge godine, kraljem ožujka, obilježiti će se Uskrsnim sajmom u Rakovici.

Izložbeno prodajna manifestacija u organizaciji je Turističke zajednice i Općine Rakovica, a prigodom blagdana Uskrsa još jednom će se održati predstavljanje blagdanskog duha u zajedništvu Plitvičkih dolina. Tradicionalne namirnice poput domaćeg sira i mesnih slastica, uskrsni ukrasi i obojena jaja na tradiconalne načine kapulom, kao i uskrsni običaji rakovičkog kraja, biti će samo dio ponude sljedeće srijede 23. ožujka na Trgu u Rakovici.

Osim toga, organizatori pripremaju i kreativni kutak koja će biti mjesto gdje se priprema ukrašavanje najveće pisanice u Rakovici.

Program traje između 9 i 16 sati u centru Rakovice, dođite i sudjelujte u predblagdanskom događanju i finim poslasticama! Više informacija pronađite na Facebook stranici Turističke zajednice Općine Rakovica i web stranici Rakovica Touristinfo.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ Rakovica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close