Tech

Uskoro stiže Tesla Model 3

Tesla Motors još nije potpuno spreman na proizvodnju jeftinijih vozila namijenjenih masovnom tržištu, no čini se kako će već u ožujku planovi za to biti otkriveni – barem u obliku prototipa


Posrijedi je, naravno, Tesla Model 3, za kojeg se očekuje da će koštati ‘tek’ 35 tisuća dolara. Ovih dana su počele kružiti glasine da Tesla u ožujku planira otkriti čak dva nova automobila, no izgleda da će u pitanju biti tek dvije verzije Modela 3 (limuzinska i crossover izvedba).

Osnovno izdanje Modela 3 će vjerojatno imati pogon na dva kotača, dok će AWD verzija koštati barem tri do četiri tisuće dolara više. Dok će manje dimenzije vozila u odnosu na Model S donijeti i manju masu, to znači i manje baterije. Neovisno o tome, očekuje se domet preko 300km na jednom punjenju vozila.

Više čitajte na tportal.hr


 

Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close