Grad ZagrebTurizam

Uskoro počinje izgradnja žičare?

Najavio je da će u subotu, 23. srpnja u 21 sati u probni rad biti puštene fontane na livadi ispred Nacionalne sveučilišne biblioteke.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je na konferenciji za novinare uoči sjednice Gradske skupštine najavio da će izgradnja sljemenske žičare krenuti polovicom listopada te da će ići u tri faze – od rekonstrukcije pruge Mihaljevac-Dolje, rušenja stare do izgradnje nove.

Za najavljeni prosvjed taksista ispred Gradske skupštine prije početka sutrašnje sjednice na kojoj će se naći i prijedlozi odluka o autotaksi prijevozu – SDP-ov o ukidanju moratorija na dozvole te HNS-ov kojim predlažu brisanje odredbe koja propisuje da cijena za početak vožnje ne smije uključivati pravo na vožnju bez naknade, Bandić je pretpostavio da se radi o onima koji žele da se poveća broj koncesija.

Naglasio je da želi da se postigne kompromisno rješenje između ovih koji to zahtijevaju te onih s kojima imaju načelni dogovor da do 2020. nema novih koncesija.

Pročitajte više na poslovni.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: radiostudent

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close