Grad ZagrebTurizam

Uskoro počinje 5. Međunarodni sajam turizma Place2go

Od 18. do 20. ožujka u Boćarskom domu održat će se 5. Međunarodni sajam turizma Place2go, gdje vas očekuju predstavnici mnogih destinacija iz raznih dijelova svijeta s bogatom ponudom, a imate li sreće možete osvojiti i neku lijepu nagradu.


Najveći sajam turizma u Hrvatskoj Place2go i ove godine donosi pregršt zanimljivosti iz svijeta putovanja. Sajam će se održati od 18. do 20. ožujka u svom petom izdanju u Boćarskom domu i na njemu će sudjelovati izlagači iz više od petnaest zemalja. Među njima prvi put će se predstaviti Maroko, a od posjetiteljima dobro znanih, ali i dalje atraktivnih izlagača tu su i zemlje poput Indonezije, Indije, Tajlanda, Irana. Svoju bogatu ponudu predstavit će i Izrael, Belgija, Turska, Mađarska, Njemačka, Austrija, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina kao i brojne destinacije u Hrvatskoj. Na ovom sajmu imat ćete priliku upoznati i nove trendove u turizmu, istražiti bogatstvo ponuda i informirati se o svim mogućnostima putovanja. Usto će Turistička zajednica grada Zagreba prezentirati i obrazovni projekt izvannastavnih aktivnosti u srednjim školama u Zagrebu pod nazivom “Kultura turizma”. Taj projekt Turistička zajednica je pokrenula u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport.

Prvi dan sajma bit će otvoren isključivo za poslovne ljude i održavanje sastanaka s izlagačima, dok je vikend određen za posjetitelje. Kao i prethodnih godina, oni će i ovoga puta moći uživati u čarima Gastro ulice s ponudom specijaliteta iz domaće, ali i različitih kuhinja svijeta. Na Place2go marketu imat ćete priliku kupiti neki suvenir, a za posjetitelje će se organizirati i velika nagradna igra Place2go putovnica. No, da bi netko mogao sudjelovati u toj nagradnoj igri najprije će morati „proputovati” sajmom i skupiti pečate u svojoj putovnici, a tko bude imao sreće osvojit će bogatu nagradu, poput putovanja, avionskih karata, road tripova i luksuznih kovčega.

Međunarodni sajam turizma Place2go održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma te uz podršku Grada, Turističke zajednice grada Zagreb i Tržnica Zagreb. Više informacija o sajmu može se pronaći na internetskoj stranici place2go.hr.


 

Tekst: TZGZ
Foto: Facebook Place2go – međunarodni sajam turizma

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close