Scena

Uskoro novi spot za “Hej Balkano”: Liku snimili u samoborskom gorju

Nova pjesma Maje Šuput “Hej, Balkano” dva je dana odjekivala Samoborskim gorjem, gdje je Maja u atraktivnom turističkom središtu Eko Selo snimala istoimeni spot. Popularna pjevačica je spot snimala u štiklama i atraktivnom bodiju koji su za nju napravili ELFS- i.

“Ovo je bilo najzabavnije snimanje spota. Uvijek se trudimo biti drugačiji, pa zato i spot nije tipičan i očekivani, već smo se prepustili u ruke poznatog režisera Darka Drinovca koji je osmislio ovu posebnu priču. Kako je snimanje proteklo u smijehu, a naglasak je na smiješnim situacijama i događajima, biti će to pravi mali igrani film, naravno žanr komedija. Puno teže od jahanja konja u štiklama i pucanja iz pištolja bilo mi je snimanje na temperaturi od 0 stupnjeva i hodanje u štiklama po snijegu visine pola metra” kaže Maja.

Za potpuni vizualni identitet zaslužni su dečki iz TS Dyaco, koji su stali uz bok Maje Šuput, te je pratili u svim nepodopštinama koje je osmislio režiser Darko Drinovac.

Kako se u pjesmi spominju Lika, Podgorica, Vardar, Jadran, Triglav, Mostar, scenografija je, a samim time i Majin styling kojeg je osmislio Marko Grubnić odisao balkanskim, ali opet glamuroznim izdanjem.

Pjesma je ja nastala u suradnji s Branimirom Mihaljevićem, koji je na tekst Antonije Šole napravio glazbu i aranžman. Za prekrasan make up pobrinula se Bella Make Up, a za maštovite frizure Valentina Čajo za LaRita studio. Premijera video spota “Hej, Balkano” biti će početkom slijedećeg tjedna. Dotad pogledajte kako je prošlo snimanje.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close