Vijesti

USKORO Igor Pečenjev govori #IzSrcaUSrž – prvi VLOG na našem portalu

Naš portal iz tjedna u tjedan dobiva nove suradnike, a sljedeći od njih kojeg predstavljamo je Igor Pečenjev iz Bjelovara


Igor Pečenjev je srčani Hrvat koji već godinama živi svoj san. Glumačke vode su njegov san. Trenutno ga možete vidjeti u reklamama Hrvatske Lutrije, iza sebe ima snimljen kratkometražni film Double-O o Dušanu Popovu, glumio je u filmu Winnetou koji izlaze krajem ove godine, završio filmsku glumu u Pragu i Poslovnu akademiju Experta u Zagrebu, a danas iz Bjelovara djeluje globalno i snima filmova diljem Hrvatske i Europe.

Njegovo djelovanje je popraćeno čvrstim pozitivnim stavovima koje će ukratko iznositi u svom video blogu (vlog) na našem portalu – pod nazivom Iz srca u srž. Više informacija o vlogu dolazi uskoro!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close