VijestiScena

Policajcima uručene Spomenice domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu

Himnom Republike Hrvatske započela je jučer svečana dodjela Spomenica domovinske zahvalnosti u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. I ovoga puta na samome početku minutom šutnje svi gosti prisjetili se svih onih koji više nisu s nama, svih kolega policajaca, suboraca i svih branitelja koji su položili živote u obrani naše domovine.

Za 2015. godinu Odlukom  predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi ličko-senjskoj odlikovani su Marijan Bešić, Marija Kovačević i Petar Vrkljan.

Odlikovanim službenicima spomenice je uručio načelnik policijske uprave Ante Podnar, te im  je u ime ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića i u svoje osobno ime uputio iskrene čestitke, zaželjevši im uspjeh u daljnjem radu.

U ime odlikovanih, prisutnima se obratila Marija Kovačević zahvalivši se što je prepoznat njihov dugogodišnji rad i zalaganje.

Na kraju svečanosti, načelnik policijske uprave čestitao je svim službenicama Dan žena i uručio im ruže.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PU Ličko senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close