VijestiDruštvene mreže

Urnebesna poruka navijača Hajduka postala hit na Facebooku: “Pokaži ovo materi i ćaći…”

Na popularnoj facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je urnebesna poruka jednog mladog navijača Hajduka koja je ubrzo postala hit na internetu.


Hajduk večeras igra kod Evertona, a jedan mladi navijač otputovao je u Englesku bodriti svoj omiljeni klub bez znanja roditelja.

“Pokaži ovo materi i ćaći. Ja san oša u Englesku na Hajduka. Ponija san dugu robu i iman dovoljno kuna, nazvat ću vas kad dođen gori. Ne bojte se ništa, javit ću van se svako dan-dva i objasnit kad se vratin. Vratit ću se u nedilju navečer, ponediljak uitra, ponio san i knjige tako da putem mogu učit. I nemojte se brigat bezveze, neće mi ništa bit”, poručio je mladi navijač bratu.

“I pasu ti je otpala ogrlica, pazi kad ga budeš pušta”, mladić je upozorio brata, te na kraju dodao: “Javi materi i ćaći do sutra popodne.”

Članove ove Facebook grupe najviše je nasmijao detalj da je sa sobom na put ponio i knjige te da će putem učiti.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close