VijestiZdravlje

URIHO organizira desetu likovnu koloniju u Novom Zagrebu

Ustanova URIHO i ove godine domaćin je tradicionalne likovne kolonije koja svake godine okuplja poznate umjetnike iz zemlje i inozemstva. Jubilarna deseta po redu likovna kolonija održat će se u subotu, 2. srpnja 2016. godine u vremenu od 9 do 19 sati na adresi URIHO-vih proizvodnji u Aveniji Dubrovnik 5, Novi Zagreb, Kajzerica.

Ljetna manifestacija ove godine okupiti će oko pedeset eminentnih likovnih stvaratelja. Prilika je to za druženje i uspostavljanje suradnje između umjetnika i naših URIHO-vaca.

Podsjetimo, ustanova URIHO ove godine obilježava 70- tu obljetnicu kontinuiranog rada na području profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom stoga tijekom cijele godine organizira prigodna događanja. Završna manifestacija održat će se uoči Međunarodnog dana osoba s invaliditetom u prosincu kada će okupiti brojne udruge, ustanove i obrazovne centre na cjelodnevnom događanju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Uriho

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close