Vijesti

Urban Watch: modni trend bračnog para iz Zagreba

Početkom 2010., bračni par iz Zagreba pokrenuo je brend ručnih satova koji dizajnom i kvalitetom mogu konkurirati na svjetskoj modnoj sceni.


Projekt je već doživio predstavljanje na europskom i na tržištu SAD-a. Reakcije ljudi vrlo su pozitivne, što je između ostalog rezultat i vrlo pristupačnih cijena. Uskoro će biti predstavljena i nova kolekcija kojom će ćemo otići još korak dalje, s osmijehom najavljuju Antonija i Ivan, vlasnici brenda Urban Watch

Urban Watch rezultat je višegodišnjeg ulaganja znanja i iskustva ovog bračnog para, a danas je postao hrvatski brand koji se uspješno probija i na svjetska tržišta.

‘Ideja o stvaranju brenda nešto je o čemu smo razmišljali dulje vrijeme, jer smo oboje ljubitelji lijepih i elegantnih satova. Početkom 2010. poduzeli smo prve korake i pokrenuli projekt te u vrlo kratkom vremenu uspješno organizirali proizvodnju. Nakon nekoliko kolekcija koje su prepoznali svjetski ljubitelji satova i širenja na tržište Europe i SAD-­a, shvatili smo da smo na dobru putu i da naša priča ima budućnost’, pričaju Antonija i Ivan.

Kolekcije inspirirane svjetskim trendovima

Od samog početka ideja se kretala u smjeru da se naprave satove koji će istovremeno biti atraktivni i pristupačni ljudima.
‘Zamisao je bila stvoriti proizvod koji će svojim dizajnom, kvalitetom i pristupačnim cijenama osvojiti svjetsko tržište. Urban Watch možete kupiti već od 540 kuna. Trenutačno u ponudi imamo 18 ženskih i dva muška modela satova iz posljednje kolekcije Paris. Nudimo i velik izbor kožnih narukvica u raznim bojama koje se mogu naručiti posebno, tako da kupci uz pametno kombiniranje mogu imati više različitih satova’, objašnjavaju Antonija i Ivan.

Jednostavan dizajn i sama pomisao da je riječ o hrvatskom proizvodu privuklo je veliko zanimanje svjetskih partnera.

‘Smatramo da je naša priča dovoljno atraktivna, a cijene naših satova vrlo konkurentne i zbog toga je Urban Watch jedina hrvatska marka satova koja se uspješno probila i na svjetsko tržište. Svaka nova kolekcija inspirirana je svjetskim trendovima i izaziva pozitivne reakcije publike koja je prepoznala jednostavan dizajn kao vjernog pratitelja svake modne kombinacije’, smatraju Antonija i Ivan.

Pročitajte cijeli članak na tportal.hr


Foto: womeninadria.com

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close