VijestiDomLifestyle

Uradi sam: pisanice od konca

Pisanice od konca ili špage popularna su uskršnja dekoracija, a u nastavku saznajte kako ih brzo i jednostavno sami možete napraviti


Pisanice su dobro poznat simbol proljeća i uskršnjih blagdana, ali i nepresušno vrelo inspiracije kada je u pitanju uređivanje doma.
Možete ih ugraditi u središnji cvjetni aranžman na blagdanskom stolu, objesiti o uskršnju grančicu ili postaviti u prozirne staklene zdjele kao samostalnu dekoraciju. Otkrijte kako možete napraviti efektne uskrsne ukrase od konca za heklanje ili tanke špage.

Što vam je potrebno?
– balon
– tekuća štirka
– konac ili špaga u boji

Izrada:
1. Napušite balon do maksimuma i zavežite ga pri dnu. Upotrijebiti možete balone različitih veličina, ovisno o tome koliko velika jaja želite napraviti za dekoraciju doma.

2. Šareni konac za heklanje namočite kratko u tekuću štirku pa počnite njime omatati balon u svim smjerovima kako bi kreirali ukrasnu mrežu.

3. Omotajte komadić konca i oko ‘vrha’ balona, pa ga objesite da se osuši.

Više čitajte na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close